Klassisk Homøopati

Behandling på en naturlig måde

Klassisk Homøopati

Historien

Homøopatiske medicin

Hvad er medicin

Behandling

Priser og Kontakt

Faq

Hvem er jeg

 

Medicinen bliver overvejende udvundet af

-planter(f.eks. blomster, træer blader)

-mineraler(f.eks. salte, metaller, kalk)

-dyr(f.eks. Bigift ,blæksprutter,)

 

Den bliver brugt som urtinktur (saft eller udtræk af f.eks. Planten)

Eller bliver potenseret, det betyder at stoffet bliver fortyndet med en alkohol vand opløsning og igennem slag  - bragt i bevægelse til en grad hvor eventuelle giftige og skadelige sideeffekter forsvinder , mens den helbredende virkning bibeholdes og forstærkes.

Dette bliver gjort til forskellige stadier så der opstå forskellige styrker(potenser), så de kan anvendes hensigtsmæssig efter individuel behov.

Medicinen findes som

-globuli(kugler)

-softtabletter

  Som  begge er  på mælkesukker(laktose) basis

              Og

-flydende som er på vand- alkohol basis

Formen (flydende eller fest) har ingen betydning på virkningen.

 

Medicinen er miljøvenlig, skånsom(ingen far for skader på kroppen og sind),uden afhængighedsfare, og er ikke testet på dyr , men på mennesker i såkaldte prøvninger.

 

 

Prøvninger

 

En gruppe raske mennesker få en dosis af den stof som skal prøves flere gange dagligt indtil der opstå symptomer på enten den fysiske, følsesmæssig eller mentale plan.

Enhver prøver fører en nøjagtig journal over forandringerne dagligt. Samtidigt har en hver prøver en supervisor, som noterer forandringer som prøverne måske ikke lægger mærke til.

På samme tid få en tilsvarende gruppe en placebo(en ikke virksom middel) for at lave en såkaldt doppelblindtest, da prøverne ikke  ved, om de få midlet eller placeboet.

Dette forgå optimalt over en længer tidsrum(ca. 1 år) og gerne på 2 forskellige steder i verden ,for at tage hensyn til klima og kulturen.

Derefter bliver journalerne udarbejdet og kun sikker symptomer bliver brugt og tilføjet til en materie medica (en lægemiddelsbeskrivelse).

De “kunstige” symptomer som opstå hos prøverne og som forsvinder igen efter prøvningens afslutning, giver sammenlagt et godt billede hvilke symptomer et middel indeholder og dermed er i stand til at helbrede eller forbedrer.

 

Prøvninger udgør sammen med kliniske  erfaringer og  toxilogien (forgiftningslæren) grundlage til en materie medica af det enkelte midler.

 

 

Homøopatiske medicin